INVITATIE

De communicatie met je gasten moet professioneel, doelgericht en persoonlijk zijn, zij bepalen immers het succes van een evenement.
Besteed dus aandacht aan elk contact met je gasten en zorg dat alle communicatiemiddelen aansluiten bij jouw huisstijl.

Complete uitnodigingstrajecten

Met We-Invite stel je een compleet uitnodigingstraject in jouw huis- en communicatiestijl. We denken graag met jullie mee omtrent het invitatiemanagement en mocht het echt niet passen in ons huidige proces, systeem of aanpak, dan maken we gewoon iets nieuws. We hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander welke zaken goed of minder goed werken in het proces of een systeem.  

Per post, digitaal of SMS: wat je wil. Wij adviseren graag over wat het beste werkt voor jouw doelgroep, over de timing en anticiperen op de respons.

Een campagneflow als voorbeeld:
uitnodigingmail » registratiepagina » bevestigingsmail » laatste informatie (+tickets).
Je bepaald zelf hoe het uitnodigingstraject er precies uitziet. Je kan uitbreiden met extra communicatie momenten zoals een save-the-date, extra informatie mail of een bedankmail.

Gastenbeheer

In de online backoffice beheer je alle gasten via de (realtime) gastenlijst. Aan- en afmeldingen via de registratiesite worden hierin automatisch verwerkt. Door slimme zoekfunctie en diverse filter mogelijkheden heb je snel inzicht in je gasten en kan je snel wijzigingen verwerken.
Alle informatie van je gasten bekend in het systeem kan je inzetten voor persoonlijke content via automatische velden in je registratiesite en e-mails. Via een slimme import functie kan je eenvoudig (grote hoeveelheden) gasten toevoegen aan je campagne. Je kan je gasten indelen in doelgroepen, zodat je binnen één campagne gericht kan communiceren en keuze opties kan aanbieden aan de verschillende doelgroepen zoals VIP-gasten en reguliere gasten.

Statistieken pagina

Via de statistieken pagina heb je in één oogopslag inzicht in de voortgang van je campagne. Zo weet je precies hoeveel personen zich aan- en afgemeld hebben, hoeveel tickets er nog beschikbaar zijn en op locatie hoeveel gasten er ingecheckt/uitgecheckt zijn. En dat is prettig tijdens het organiseren van je evenement!

Sanity check

xxx

Alle voordelen op een rij:

 • Efficiënt verzamelen van persoonsgegevens, (ticket)keuzes of reserveringen, direct opgeslagen in de gastenlijst.
 • Volledig in te richten: jouw huisstijl, teksten, afbeeldingen, video, vragen en keuzes.
 • Handel direct een betaling af bij een aanmelding of inschrijving met de betaalmodule
 • Responsive design voor optimale web ervaring op ieder apparaat
 • Standaard keuze uit verschillende type vragen:meerkeuze, open, datumkeuze etc.
 • Eenvoudig voorkeuren verzamelen van gasten en later een ticketsoort toewijzen
 • Benaderbaar via custom URL (openbaar) of besloten URL
 • Ook als formulier te gebruiken op een website
 • Reeds bekende informatie van de gast wordt vooraf ingevuld
 • In te richten met afbeeldingen en video
 • Uit te breiden met meerdere menus voor extra informatie
 • Optie voor gasten om actiecodes te verzilveren

Meer weten?

Wil je meer weten over de referenties en cases van We-Invite? Wij vertellen het je graag! Contacteer ons via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

we_invite_horizontal_pos_doekgroot.png